Camperland


In 2021 nam de Truckland Group de camper- en caravandealer Cor van den Oever over. Daarmee was Camperland gestart. Maar de historie gaat veel verder terug.

Alles begon met Cor van den Oever in de Kruisstraat in Herpen met de verkoop van Sauna’s Zonnenhemels, zwembaden, beveiliging en telecommunicatie.  Al snel kwam daar bemiddeling van caravans en vouwwagens bij, van particulier naar particulier. Een concept dat tien jaar voor Marktplaats nog wel wat uitleg nodig had. In die tijd reed men nog wel eens een blokje om voordat men binnenstapte.

Zonder TomTom was de route er bij ieder gezinslid stevig ingeprent. Afslag Herpen/Ravenstein, voorbij de Rabobank linksaf!

Het was in die tijd nog niet vanzelfsprekend dat men handel dreef in een woonwijk, de gemeente was dan ook niet zo enthousiast over het bedrijf. Toen er aan de Broekstraat een stuk grond beschikbaar kwam was de beslissing snel gemaakt. Met hulp van vrienden en kennissen werd het bedrijf opgebouwd. Steen voor steen, en langzamerhand begonnen de zaken te lopen. Een oude loods van de Kromhout Kazerne werd opgekocht en herbouwd aan de Broekstraat, evenals de mensa van de Universiteit van Utrecht. De Pelikaan die bij ons op het terrein een prominente plek kreeg en waar u ook vandaag nog onze nieuwe voorraad kunt bewonderen. 

Samen met het personeel is dit bedrijf geworden wat het nu is en samen staan wij ook vandaag nog voor u klaar. Met meer dan 30 jaar toewijding voor onze klanten. Benieuw naar Camperland? Bekijk ook eens ons magazine.


Onze actuele voorraad

Op dit moment hebben we nog geen voorraad toegevoegd