Hoera, 37.000 caravanliefhebbers!!

Hoera, 37.000 caravanliefhebbers!!

Afgelopen week verwelkomden we ons 37000ste lid in onze Facebookgroep. Een mooie mijlpaal die ons motiveert om zowel de groep als de website verder door te ontwikkelen. Maar met deze groei, komt ook de interesse van lieden die niets met caravans van doen hebben maar wel graag hun "financiële, medische en andere louche diensten" proberen te slijten in de groep.

Spam? We zitten er bovenop

Daarom hebben we de afgelopen week op aangeven van onze leden, een aantal verscherpte regels toegepast. Zo worden advertenties en berichten die in de groep worden geplaatst, momenteel handmatig door ons gecontroleerd om te voorkomen dat er onzin of spam in de groep terecht komt. Ook worden leden die opzettelijk spam of hatelijke reacties plaatsen, zonder pardon permanent uit de Facebook groep verwijderd. 

Met deze maatregelen willen we ervoor zorgen dat de kwaliteit van de groep hoog blijft en dat leden in alle veiligheid kunnen zoeken naar caravans of juist hun caravan kunnen verkopen. 

Veilig handelen

Natuurlijk dienen leden zelf ook goed op te letten wanneer ze reageren op advertenties. Zie je een caravan die extreem goedkoop is? Een caravan te koop tegen een prijs die te mooi is om waar te zijn? Dan is dat in de meeste gevallen ook zo. Wees dus op je hoede, en kom je iets tegen in onze groep waarvan je denkt, "Dat lijkt me niet ok"? Laat het ons weten, dan verwijderen we zo nodig de advertentie of reactie. 

Alvast dank voor jullie lidmaatschap en hulp en veel succes bij de aan- of verkoop van jullie caravan.